loopbaanadvies & coaching

Carrière

Even voorstellen

Mijn naam is Lotte Smits van Waesberghe. Vanaf 1999 ben ik actief op het gebied van Human Resource Management. Ik heb ervaring in zowel de profit als non-profit sector. Mijn grootste drijfveer is om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele groei van mensen. Mijn passie komt voort uit mijn interesse voor wat mensen beweegt: waar krijgen ze energie van, waardoor komen ze in actie en wat houdt hen tegen. Het realiseren dat mensen (weer) in hun kracht komen geeft mij veel voldoening. Om die reden heb ik SLOW opgericht.

SLOW richt zich voornamelijk op vrouwen. Ik heb mezelf vaak laten inspireren door inspirerende vrouwen in mijn omgeving. Een aantal daarvan staan op de ‘home’ pagina. Vrouwen beschikken doorgaans over een grote innerlijke kracht en een flinke dosis talent. Toch komt dit vaak niet tot uiting doordat allerlei drempels worden opgeworpen. Dat is de reden dat ik me graag wil inzetten voor deze groep. Niet in de laatste plaats omdat ik zelf een vrouw ben en me goed kan inleven in wat vrouwen zoal tegenkomen op hun levenspad.

Mijn werkwijze is pragmatisch, positief, stimulerend en resultaatgericht.

Naast een afgeronde Human Resource Management opleiding ben ik gecertificeerd loopbaanadviseur en gecertificeerd NLP Master Practitioner. Tevens ben ik gecertificeerd om persoonlijkheidstesten (Pearson) af te nemen. Ik ben lid van de NOLOC en de stichting Wereldcoach die zich inzet voor The Hunger Project in India om vrouwen te leren empowerment te ontwikkelen.

Succes is krijgen wat je wilt en geluk is willen wat je krijgt. Jagdish Parikh

Copyright © 2023 - SLOW Loopbaanadvies & Coaching | Algemene Voorwaarden | Website door Pixion