loopbaanadvies & coaching

Beweging

Wat je graag wilt weten

ALGEMENE VOORWAARDEN & GEDRAGSCODE
Op alle overeenkomsten en handelingen van SLOW zijn de volgende voorwaarden en codes van toepassing.
- Algemene voorwaarden SLOW
- Gedragscode NOLOC
KIJK OOK OP


WAT ANDEREN OVER SLOW ZEGGEN
“Lotte is goed in luisteren en empathisch handelen. Door haar input ben ik anders naar mezelf en naar mijn werk gaan kijken, positiever. Hierdoor is mijn arbeidsvreugde weer toegenomen.”
A.B. te Amsterdam

“Ik vond het prettig het traject bij Lotte te volgen. Ze heeft veel geduld en was altijd bereid me te helpen. Ze kan goed luisteren en zich inleven in de ander. Ik heb zelf veel geleerd over mezelf en mijn mogelijkheden voor een nieuwe carrière. Door veel op te schrijven ga je toch anders kijken naar jezelf. Ik vind het jammer dat het loopbaantraject nu afloopt. Ik ga Lotte zeker aanraden bij mensen die graag een traject willen volgen.”
L.v.d.H. te Vinkeveen

“De begeleiding heb ik als heel prettig ervaren. Lotte had veel respect voor gevoelens en voor de keuzes die ik maakte en bood van daaruit handvatten/ opdrachten om verder te komen. Doordat ik in de gesprekken werd uitgedaagd om dingen uit te spreken en doordat Lotte vragen stelde en spiegelde kwam ik verder in/met mijn eigen gedachten. Dit heeft me een aantal mooie inzichten opgeleverd.”
J.D. te Amsterdam

SLOW IS AANGESLOTEN BIJ

Stichting Wereldcoach is een mooi initiatief om aan de ontwikkeling van vrouwen in India bij te dragen. Wil je daar meer van weten? Check de website via het logo.

Psychologische testen & Vragenlijsten

SLOW Links

Interessante Artikelen

SLOW NETWERK
SLOW werkt samen met een netwerk van zelfstandige professionals op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling! Zo kunnen we een uitgebreide en op maat gesneden dienstverlening aanbieden.

Voel je je aangesproken tot mijn werkwijze en zou je graag opdrachten via SLOW willen krijgen, stuur me dan je gegevens via het contactformulier. Ik neem dan contact met je op om kennis te maken en te bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

BOEKEN OM TE LEZEN

Wat is jouw excuus?
Esther Jacobs
Vrouwen & Ambitie
Anna Fels
Vergroot je emotionele energie
Mira Kirshenbaum

Was mich nicht umbringt, macht mich starker. Nietzsche

Copyright © 2023 - SLOW Loopbaanadvies & Coaching | Algemene Voorwaarden | Website door Pixion